LEDIGA TJÄNSTER

ThinkRight är inne i en utvecklingsfas där digitalisering inom bygg- och fastighetsbranschen står i fokus och där många nya intressanta uppdrag innebär att vi behöver bli fler. För att passa hos oss behöver du kunna ta ansvar för projekt, styra andra projektledare, arbeta självständigt på vårt kontor eller på plats hos kund, vara strukturerad, ödmjuk och tycka om att ta ansvar. Hos oss blir du en viktig del i företagets kundrelationer.

ThinkRight är ett ungt företag med lång erfarenhet. Vi drivs av att skapa ordning och reda vilket i slutänden genererar en långsiktig besparing för våra kunder. Vi är experter på BIM-, CAD-samordning och dokumenthantering och vi arbetar med ständig utveckling för att ligga steget före och driva branschen framåt. Vi är ett starkt team som kompletterar och hjälper varandra att bli bättre. På vägen har vi dessutom väldigt roligt.

INFORMATIONSSAMORDNARE CAD/BIM – Senior

Vi söker dig som vill vara handläggare i uppdrag och som tidigare har jobbat med Informationssamordning, såsom t ex CAD-samordning eller BIM-samordning. Du behöver ha mycket goda kunskaper inom AutoCAD, Revit, Navisworks, Solibri med flera. För att passa på tjänsten behöver du vara välorganiserad och utåtriktad. Du behöver vara stresstålig och en god pedagog. Att du är van att leda möten och prata inför många människor ser vi som en självklarhet. Meriterande är om du har ett väl upparbetat nätverk inom bygg och fastighet. Kanske arbetar du idag på ett arkitektkontor eller konsultbolag inom fastighet, bygg, VVS, El och Tele? Är du redo för nästa steg i din karriär och bli en del av vårt team? Skicka personligt brev och CV eller eventuella frågor om tjänsten till info@thinkright.se