LEDIGA TJÄNSTER

På ThinkRight arbetar vi med utveckling av digitalisering inom bygg- och fastighetsbranschen. Detta  innebär ständig utveckling för att ligga steget före och driva branschen framåt. Vi som arbetar här är experter på BIM-, CAD-samordning och dokumenthantering. Några av oss har mycket lång erfarenhet och andra är i starten av sina karriärer.

Har du vad som krävs för att bli en av oss?

För att passa hos oss behöver du ta ansvar för projekt och styra andra projektledare. Du arbetar självständigt på vårt kontor eller på plats hos kund. Du behöver vara mycket strukturerad, ödmjuk och tycka om att ta ansvar. Hos oss blir du en viktig del i företagets kundrelationer.

På ThinkRight drivs vi av att skapa ordning och reda vilket i slutänden genererar långsiktiga besparingar för våra kunder. Vi är ett starkt team som kompletterar och hjälper varandra att bli bättre. På vägen har vi dessutom väldigt roligt.

Träffa våra medarbetare

Christoffer Pettersson
Informationssamordnare

Christoffer är utbildad elkonstruktör och har arbetat på ThinkRight sedan 2021. I jobbet som informationssamordnare sätter Christoffer upp en struktur för dokumenthantering, hanterar webbportaler, paketerar handlingar vid olika skeden i projekt och sätter ihop samordningsmodeller. Han håller i modellsamordningsmöten, kollisionskontroller, skapar ritningsmallar och strukturerar BIM-krav.

Vad är det roligaste med ditt jobb? 
Det är att hjälpa våra kunder med att sätta struktur och skapa ordning i projekt. Det är roligt att höra när kunder blir nöjda för både det stora och det lilla. Jag gillar också att göra ritningsmallar och jobba med samordningsmodeller.

Vilka är utmaningarna med jobbet?
Att få övriga medlemmar i projekten att förstå att struktur och ordning är viktigt i projekt för att det sparar tid och minskar fel. Jag brukar visa på exempel från andra projekt och lägga ner lite extra på att förklara och visa. En annan utmaning är att vi behöver vara snabba på att lära oss teknik och programvaror för att kunna guida projekten i teknikfrågor.

Vilka egenskaper behöver man ha? 
Man behöver vara strukturerad, ordningsam, tycka om att ha många bollar i luften och vara nyfiken på programvaror.

Om Christoffer
Ålder: Snart 32
Familj: Sambo och sonen Frans
Intressen: Familjen, matlagning, TV-spel, padel, teknik

Oscar Anemo
Informationssamordnare

Efter teknisk inriktning på gymnasiet i Ulricehamn, tyckte Oscar att utbildningen till Byggprojektör BIM på YRGO i Göteborg lät spännande, och flyttade till Göteborg. Oscar har arbetat på ThinkRight i två år och arbetar för att få en så effektiv projektering som möjligt och ger projektörer förutsättningar att ta fram ritningar som blir enhetliga för hela projektet. Oscar arbetar med modellsamordning, administration av projektportaler, CAD-tekniska frågor kring projektering och modellering.
– Jag försöker att alltid se till projektets bästa och säkerställer att beställare/förvaltare får den dokumentation de behöver för att förvalta byggnaden.

Vad är det bästa med jobbet?
Det är möten med olika personligheter! 

Hur ser du på utmaningar och hur löser du dem?
Som informationssamordnare ställs du för nya utmaningar varje vecka! Det gäller att ha bra framförhållning och vara förberedd och alltid vara tydlig i sin kommunikation. Dessutom behöver man hålla sig uppdaterad med nya funktioner i programvaror genom att läsa texter, se på videos och prata med kollegorna på kontoret. Vi har ett bra samarbete och hjälper varandra mycket.

Viktigaste egenskaperna för en informationssamordnare?
Man behöver vara strukturerad, pedagogisk och kunna samarbeta med olika typer av människor.

Om Oscar
Ålder: 29
Familj: Mamma, pappa, syster och flickvän
Intressen: Familj, vänner och Malmö FF. Musik, träna, mat och dryck, bada i havet på sommaren.
Förebild: Markus Rosenberg i Malmö FF