Välj en sida

LEDIGA TJÄNSTER

På ThinkRight arbetar vi med utveckling av digitalisering inom bygg- och fastighetsbranschen. Detta  innebär ständig utveckling för att ligga steget före och driva branschen framåt. Vi som arbetar här är experter på BIM-, CAD-samordning och dokumenthantering. Några av oss har mycket lång erfarenhet och andra är i starten av sina karriärer.

Har du vad som krävs för att bli en av oss?

För att passa hos oss behöver du ta ansvar för projekt och styra andra projektledare. Du arbetar självständigt på vårt kontor eller på plats hos kund. Du behöver vara mycket strukturerad, ödmjuk och tycka om att ta ansvar. Hos oss blir du en viktig del i företagets kundrelationer.

På ThinkRight drivs vi av att skapa ordning och reda vilket i slutänden genererar långsiktiga besparingar för våra kunder. Vi är ett starkt team som kompletterar och hjälper varandra att bli bättre. På vägen har vi dessutom väldigt roligt.

Vill du bli en av oss? Välkommen att skriv några rader om vem du är och bifoga din CV.

TRÄFFA VÅRA MEDARBETARE

Christoffer Pettersson
Informationssamordnare

Christoffer är utbildad elkonstruktör och har arbetat på ThinkRight sedan 2021. I jobbet som informationssamordnare arbetar Christoffer med modellsamordning, konfiguration av webbportaler, paketering av leveranser, skapar ritningsmallar och strukturerar BIM-krav.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det är variationen, vi jobbar med väldigt många och olika projekt! Jag tycker också det är väldigt kul att nörda ner mig i programvaror och hitta olika lösningar och smarta funktioner.

Vilka är utmaningarna med jobbet?
Att vi behöver hålla oss uppdaterade på nyheter och funktioner i programvaror som används och kan komma att användas för att ligga steget före och hela tiden jobba efter att effektivisera. Att få andra projektmedlemmar att förstå att struktur och ordning är viktigt i projekt för att det sparar tid och minskar fel kan också vara en utmaning.

Vilka egenskaper behöver man ha?
Man behöver trivas med många bollar i luften och gilla ordning och struktur.

Om Christoffer
Ålder: 32

Familj: Bor i Frölunda med flickvän och son.
Intressen: Matlagning, helst italienskt eller svensk husman. Spelar gärna tv-spel eller padel.

Oscar Anemo
Informationssamordnare

Efter teknisk inriktning på gymnasiet arbetade Oscar som betongarbetare på Ulricehamns Betong AB och därefter som konstruktör på Weland Stål i Ulricehamn i fem år. Därefter gick flytten till Göteborg och studier till Byggprojektör BIM på YRGO. På ThinkRight arbetar Oscar för att få en så effektiv projektering som möjligt och ger projektörer förutsättningar att ta fram ritningar som blir enhetliga för hela projektet. Oscar arbetar med modellsamordning, administration av projektportaler, CAD-tekniska frågor kring projektering och modellering.
– Jag försöker att alltid se till projektets bästa och säkerställer att beställare/förvaltare får den dokumentation de behöver för att förvalta byggnaden.

Vad är det bästa med jobbet?
Det är möten med olika personligheter!

Hur ser du på utmaningar och hur löser du dem?
Som informationssamordnare ställs du för nya utmaningar varje vecka! Det gäller att ha bra framförhållning och vara förberedd och alltid vara tydlig i sin kommunikation. Dessutom behöver man hålla sig uppdaterad med nya funktioner i programvaror genom att läsa texter, se på videos och prata med kollegorna på kontoret. Vi har ett bra samarbete och hjälper varandra mycket.

Viktigaste egenskaperna för en informationssamordnare?
Man behöver vara strukturerad, pedagogisk och kunna samarbeta med olika typer av människor.

Om Oscar
Ålder: 26

Familj: Mamma, pappa, syster och flickvän
Intressen: Familj, vänner och Malmö FF. Musik, träna, mat och dryck, bada i havet på sommaren.
Förebild: Markus Rosenberg i Malmö FF